Паша Кирилоff / Резидент

На сегодняшний день DJ Кирилоff является одним из лучших ди-джеев и радио-ведущих Москвы.
Дискография:
“Z — Crew”
(осень 2002) — promo mix
“Spring Is In The Air” (весна 2003) — promo mix
“Summer Nights Fever” (лето 2003) — promo mix
“Autumn Tactics” (осень 2003) — promo mix
“КаZантип session” (осень 2004) — promo mix
“Clubbers Guide To Russia” 2 CD (весна 2005) — лицензионный
“U Make The Night Shine” (лето 2005) — promo mix
“Azuli Ibiza” Russian Session 4 CD (осень 2005) — лицензионный
“Sweet Summer Session/КаZантип” (лето 2006) — promo mix
«Sweet Djs. NewYearMix» (зима2006) — promo mix
«Sweet Djs. Summer Session Mix» (лето2006) — promo mix
«Kill The TechnoМЫМРА» (лето 2006) — exclusive mix for 44100.com
«MTV NewYearMix» (зима 2007) — promo mix
«Sweet Djs. NewYearMix» (зима 2007) — promo mix
«Sweet Djs. Sorvalo Башню» (весна 2007) — promo mix
«Crazy Little Thing Called Love» — promo mix
«Sweet Djs. Summer Session Mix» (лето 2007) — promo mix
“Sweet Djs. Russian Session” (лето 2007) — лицензионный/UPLIFTO

 



2CAPITALES RADIO

Радио Двух Столиц

Current track
TITLE
ARTIST

Background